Tuesday, July 14, 2009

Kek Manohara

hahaha... kek ni dari Elyn. Nama tu ilham dia dapat lepas balik dari Jakarta, waktu tu kecoh pasal si Manohara, hampir semua saluran tv kat sana dok citer pasal Manohara kena dera. Nak tergelak pun ada... lantak ler, bukan aku kenal pun si Manohara tu sampai begitu besar publisiti yang press sana berikan.

Kalau ikut rasa, ini kek Chocolate Blueberry Cheese Cake, tp ada a bit orange taste. Dah tinggal sepotong baru terigat nak bagi posing. Dah seminggu dalam peti es tu... terlupa sebenarnya. Hari ni sampai jer rumah terus capai dan potong... ngap... masuk mulut. Peh... lebih sedap selepas di simpan dalam fridge.

Yang kita suka... tu taburan keju atas kek tu... teringat kek2 di Jakarta, begitu meriah dengan taburan cheese yang diparut.

Thanks Elyn, nnt kalau buat lagi, panggil la aku datang pikap... hehehe...

3 comments:

FUCK TERRORISM said...

Wow great menu,
http://wwwvideoindonesia.blogspot.com
Thanks to share . . .

Shaun McGowan said...

Great menu - yummy Recipes

CHEF AWANGG said...

awesome..receipe..how to keep and touch with u. i from brunei..new blogger..more study from u..tq salam