Kalau kat kampung tak dipanggil karipap. Epok-epok. Kita buat inti keledek. Ikut tekak memasing, tp kita mmg suka karipap inti keledek... pedas dan manis.
Kembara ini hanya sementara, tiba masanya kita kembali kepadaNya, Allah Yang Maha Esa. Semuga kita sentiasa di bawah keampunanNya dan segala amalan kita diberkati dan diterima olehNya.
Aminnnn...
How to Make Decorating Fondant for Cake Art Fondant is like edible modeling clay. It can be shaped, colored, cut or molded. It can turn a plain cake into a work of art. This simple and inexpensive alternative to commercial fondant is surprising easy to make and to work with. http://www.associatedcontent.comarticle/916567/how_to_make_decorating_fondant_for.html
2 comments:
Oooo yer kita, tapi kita orang Johor, kat mana-mana pun kita panggil epok-epok...
epok-epok... pulut panggang... hahahaha...
Post a Comment