Tuesday, February 24, 2009

Chocolate Moist Cake for Hantaran

Macam pernah tengok jer kek cam ni kan? Ya betul!!! Memang pun... ada yang berkenan bila tengok kek yang dihiasi dengan coklat toppers. Customer kali ini pun mintak sebijik macam yang dia tengok sebelum ini. Kita ikut apa customer mintak cuma rupa 'heart shape choclote toppers' sedikit beza dan kita tambahkan dengan border disekelilingnya dan parutan chocolate di tengah permukaan kek. Kalau tidak nampak plain sangat. frankly, kita lebih suka toppers yang sebelumnya...
Apa2pun kita memang suka dengan permintaan deko yang ringkas begini. Tak perlu pening kepala mencari ide yang terlalu malas nak menginap kat kepala otak kita nih...

No comments: